SleepImage Gold Pocket matras

SleepImage topmatrassen

De SleepImage topmatrassen collectie bestaat uit twee verschillende toppers. Deze beide toppers worden gemaakt in Nederland van de beste kwaliteit 100% natuurlatex. De topmatrassen verschillen van elkaar in dikte, de SleepImage Gold topmatras is 9 cm dik. De SleepImage Platinum topmatras is een dikke topmatras van 11 cm. Kom langs in onze showroom voor de complete collectie. 

SleepImage Platinum boxspring

Natuurlatex voor de SleepImage topmatrassen

De 100% Hevea Foam natuurlatex die we grbuiken in de topmatrassen van SleepImage is CO2 negatief. Dit komt doordat de rubberboom, waar de natuurlatex van afkomstig is, meer CO2 opneemt dat dat er vrijkomt het transport, de fabricage en recycling als de topper ‘op’ is. Deze vorm van natuurlatex is dus niet alleen fijn om op te slapen, het is ook nog eens goed voor het milieu.

Een SleepImage topmatras kopen bij Slaapspecialist Hendriksen

De natuurlatex topmatrassen van SleepImage gaan perfect samen de gestoffeerde matrassen en boxsprings uit de SleepImage collectie. Niet alleen de topmatrassen zijn gemaakt van 100% Hevea Foam natuurlatex maar ook de gestoffeerde matrassen en boxsprings zijn vervaardigd met deze natuurlatex. Op deze manier creëer je één geheel en slaap je op de mooiste combinatie. Natuurlijk zijn de topmatrassen van SleepImage ook uitstekend ter vervanging voor andere merken zoals Hästens, Jensen, CarpeDiem, Viking, Wonderland en andere Scandinavische merken.

 

De slaapspecialisten van Hendriksen maken gebruik van het unieke Sleepimage meetsysteem. In 3 stappen komen we tot een advies dat aansluit bij jouw situatie waarbij de Sleepimage natuurlatex topmatrassen natuurlijk perfect aansluiten. In de topmatrassen zijn zones aangebracht die overeen komen bij de verschillende lichaamsvormen die door het meetsysteem worden gemeten. Maak een afspraak of kom langs bij Slaapspecialist Hendriksen en ervaar zelf onze unieke en persoonlijke manier van werken. Want jouw slaap verdient onze aandacht.

SleepImage Meting

Slaapadvies voor SleepImage topmatrassen bij dé SleepImage dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de SleepImage topmatrassen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een topmatras die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan SleepImage boxsprings, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan SleepImage producten.

 

Een SleepImage topmatras kopen doe je bij dé SleepImage dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé SleepImage specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken