Mattsons Elegance boxspring

Loading...

Mattsons Elegance boxspring

De Elegance heeft in vergelijking met de Pure ongeveer 100% meer materialen. Deze luxe boxspring heeft in het matras twee afzonderlijke pocketveersystemen, gecombineerd met lagen katoen, wol en paardenhaar. Hierdoor ontstaat een gevoel van diepe en flexibele ondersteuning en comfort.

 

  • Frame van langzaam groeiend Zweeds grenen
  • Hand gestikt en getuft matras
  • Lagen katoen, wol en paardenhaar

Prijs vanaf:

 9.700,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80/90 x 200 cm

Mattsons Elegance boxspring

Specificaties van de Mattsons Elegance boxspring

Merk Mattsons
Hoogte  57 cm excl. topmatras en pootjes
Leverbaar in  Soft / Medium / Firm / Extra Firm
Uitvoering  Vlak of elektrisch verstelbaar

Hoofdborden voor de Mattsons Elegance boxspring

De hoofdborden collectie van Mattsons bestaat uit vier verschillende type hoofdborden. Deze maken de look en feel van je nieuwe boxspringcombinatie compleet. Kies voor het Dunes hoofdbord met ingebouwde leeslampen voor uitstraling en functionaliteit. Het Buttons hoofdbord heeft een klassieke look met moderne twist. Het Straight hoofdbord is een minimalistisch hoofdbord waarbij je kunt kiezen uit een breed scala aan stoffen. Het Studs hoofdbord is een strak hoofdbord met een klassieke twist door de toegepaste studs. Deze studs kunnen naar wens worden gekozen in zilver, brons, koper of zwart. Met uitzondering van het Dunes type hebben de hoofdborden een dikte van 7 cm. Alle hoofdborden hebben een hoogte van 120 cm.

Advies over de Mattsons Elegance boxspring bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Mattsons Elegance  boxspring en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een boxspring die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Mattsons boxsprings, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan boxsprings van Mattsons. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een Mattsons Elegance boxspring kopen doe je bij de Mattsons dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Mattsons specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en omstreken.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken