SleepImage Cloud boxspring

Loading...

SleepImage Cloud boxspring

De Cloud boxspringset is met zijn soepel gezoneerde boxspring, matras en topmatras als een wolk om op te slapen met de ondersteuning die bij jouw past. Deze heerlijk comfortabele boxspringset wordt in Nederland gemaakt en bestaat uit de beste natuurlijke materialen. Kom langs in onze showroom en ervaar de weldadige luxe van deze SleepImage boxspringset.

 

  • Volledig naar wens samen te stellen
  • Elektrisch verstelbaar is mogelijk
  • Boxspring, matras, topmatras en hoofdbord

Prijs vanaf:

 5.290,00

Afmeting

Bij een afmeting 160 x 200 cm, inclusief matras, topmatras

SleepImage Platinum boxspring

Specificaties van de Cloud boxspring

MerkSleepImage
Lengte200 / 210 / 220
Breedte 160 / 180 / 200
LighoogteVanaf 59 cm
MateriaalMassief hout met pocketveren
UitvoeringVlak / Elektrisch

Type

Samenstellen naar wens

De Cloud boxspring samenstellen naar jouw comfort

De slaapspecialisten van Hendriksen maken gebruik van het unieke Sleepimage meetsysteem. In 3 stappen komen we tot een advies dat aansluit bij jouw situatie waarbij de Sleepimage boxsprings, matrassen en topmatrassen perfect aansluiten. In de slaapproducten zijn zones aangebracht die overeen komen bij de verschillende lichaamsvormen die door het meetsysteem worden gemeten.

 

De Cloud boxspringset wordt samengesteld met een boxspring, matras en topmatras. Hierbij heb je de keuze tussen de Gold en Platinum boxspring. Daarnaast kies je een gestoffeerd matras, Silver, Gold of Platinum Pocket en een topmatras. De topmatras Gold of Platinum. Alle SleepImage boxsprings stel je samen naar jouw wensen, zowel in comfort als in uitstraling.

SleepImage Platinum boxspring
SleepImage Gold Boxspring Classic hoofdbord
Classic double
SleepImage Shape Classic hoofdbord
Shape / Classic
SleepImage_Hoofdbord_Dice_2
Dice
SleepImage Curve hoofdbord
Curve
SleepImage Wide hoofdbord
Wide
SleepImage_Hoofdbord_FormathONO_Vendome_1
Vendome / Formath
SleepImage Chambord hoofdbord
Chambord

De Cloud boxspring samenstellen naar jouw smaak

Een tijdloos design, met hoogwaardige afwerking. Dat is de Cloud boxspringset van SleepImage. De poten onder de boxspring zijn standaard iets naar binnen geplaatst, zodat de boxspring lijkt te zweven. Deze standaard poot is in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Optioneel kies je voor sierpoten waardoor de boxspring een andere uitstraling krijgt. De SleepImage Cloud boxspring kun je samenstellen naar jouw wensen door een ruime keuze in luxe stoffen. De standaard stofgroep heeft een keuze in rustige en neutrale stoffen, daarnaast kun je in andere stofgroepen kiezen voor meer uitgesproken stoffen in kleur en structuur. Naast poten en stoffen zijn er veel verschillende type hoofdborden. In onze showroom kun je een beeld krijgen van alle mogelijkheden. Ook een extra sierrand onder de boxspring behoord tot de mogelijkheden. Deze sierrand is te verkrijgen in 4 en 9 cm.

Advies over SleepImage Cloud boxspring bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de SleepImage Cloud boxspring en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een boxspring die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan SleepImage boxsprings, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan boxsprings van SleepImage. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een SleepImage Cloud boxspring kopen doe je bij de SleepImage dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé SleepImage specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken