VanCadsand matras si9

VanCadsand bij Hendriksen

Bij Slaapspecialist Hendriksen vind je een ruime collectie Van Cadsand matrassen. Door de aanpasbaarheid van de matras kun je eindeloos combineren tussen comfort en ondersteuning zodat iedereen het perfecte matras kan vinden. Wij zijn de slaapspecialist van Dordrecht en omstreken. Voor het beste advies, alle type matrassen, bedden en boxsprings kom je langs in onze winkel, wij helpen je om de juiste keuze te maken. 

VanCadsand matras

De volledig aanpasbare matrassen van Van Cadsand. Aanpasbaar in zowel ondersteuning als comfort door de verwisselbare schouder en heup elementen en de verwisselbare comfortlaag. 

VanCadsand matras si9 doorsnede

De opbouw van een Van Cadsand matras

De van Cadsand matrassen zijn opgebouwd met een drielaags systeem. Dit systeem biedt hierdoor optimale ondersteuning, comfort en ventilatie. De basis van de matras is een 7 zone pocketvering. Deze pocketveer zorgt voor ongeëvenaarde ondersteuning en drukverdeling waardoor je lichaam op de juiste manier wordt ondersteunt. De aanpasbare tussenlaag is wat dit matras echt onderscheid van andere. Deze tussenlaag kan op essentiële plekken voor het lijf worden aangepast in hardheid. Verwisselbare elementen op de schouder en heup geven je een verscheidenheid aan mogelijkheden. Naast de aanpasbare tussenlaag is ook de bovenste laag van het matras aanpasbaar. Kies voor een hoogwaardig materiaal als traagschuim, Pulse latex, FlowFoam, natuurlatex, Talalay latex of koudschuim. Dit stelt je in staat om een toplaag te kiezen die perfect aansluit bij je persoonlijke voorkeuren.

Waarom kies je voor een Van Cadsand matras?

Kies je voor een matras van Van Cadsand dan kies je voor zekerheid. Door de mogelijkheden in ondersteuning en comfort kun je na aankoop altijd nog een aanpassing maken. Het indeelbare middensegment is uigevoerd met twee schouderzones en een heupzone. Door de schouderzone aan de beenzijde in te richten met een ondersteuning die je in eerste instantie niet nodig leek te hebben, kun je eenvoudig thuis een eerste aanpassing maken. Ben je tocht niet helemaal tevreden met de gekozen segmenten, of de gekozen toplaag kun je tot 365 dagen na aankoop gratis aanpassen. Hiermee heb je ruimschoots de tijd om je ideale balans te vinden tussen comfort en ondersteuning.c

VanCadsand matras si9
VanCadsand Bovenlaag topper

Een Van Cadsand matras kopen doe je bij dé slaapspecialist in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Van Cadsand matrassen en adviseren welk matras het beste bij jouw past. Zo slaap je altijd op een matras dat op je lijf geschreven is. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan bedden, matrassen, bodems, dekbedden en kussens. Een Van Cadsand matras kopen doe je bij de beddenspeciaalzaak van Dordrecht.

 

Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé slaapspecialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.