SleepImage Platinum boxspring

Loading...

SleepImage Platinum boxspring

De Platinum boxspring is met zijn massief houten frame, 7 zone pocket interieur en latex afdeklaag de beste en meest duurzame boxspring uit de SleepImage collectie.

 

  • Volledig naar wens samen te stellen
  • In een deelbare variant verkrijgbaar
  • Elektrisch verstelbaar is mogelijk

Prijs vanaf:

 1.219,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80 x 200 cm, exclusief matras en hoofdbord.

SleepImage Platinum boxspring

Specificaties van de Platinum boxspring

MerkSleepImage
Hoogte17 cm / 24 cm 

Lighoogte met matras

van 24 cm en poot van 10 cm
51 cm / 58 cm
Opbouw frameMassief hout met pocketveren
UitvoeringVlak / Elektrisch / Deelbaar

De Platinum boxspring samenstellen naar jouw wensen

Een strak en tijdloos design, met hoogwaardige afwerking. Dat is de Platinum boxspring van SleepImage. De poten onder de boxspring zijn standaard iets naar binnen geplaatst, zodat de boxspring lijkt te zweven. Deze standaard poot is in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Optioneel kies je voor sierpoten waardoor de boxspring een andere uitstraling krijgt. De SleepImage Platinum boxspring kun je samenstellen naar jouw wensen door een ruime keuze in stoffen. De standaard stofgroep heeft een keuze in rustige en neutrale stoffen, daarnaast kun je in andere stofgroepen kiezen voor meer uitgesproken stoffen in kleur en structuur. Naast poten en stoffen zijn er veel verschillende type hoofdborden. In onze showroom kun je een beeld krijgen van alle mogelijkheden. Ook een extra sierrand onder de boxspring behoord tot de mogelijkheden. Deze sierrand is te verkrijgen in 4 en 9 cm.

 

Een andere optie is om de boxspring te plaatsen op wielen. Door het gebruik van wielen in combinatie met een hoofdbord en koppelklem kun je de boxspring deelbaar maken en makkelijk in en uit elkaar rijden. Op deze manier kan je makkelijk het bed opmaken en je slaapkamer schoon houden.

SleepImage Platinum boxspring
Shape
SleepImage Gold Boxspring Classic hoofdbord
Classic double
SleepImage Shape Classic hoofdbord
Shape / Classic
SleepImage_Hoofdbord_Dice_2
Dice
SleepImage Curve hoofdbord
Curve
SleepImage Wide hoofdbord
Wide
SleepImage_Hoofdbord_FormathONO_Vendome_1
Vendome / Formath
SleepImage Chambord hoofdbord
Chambord
SleepImage Platinum boxspring

Opbouw van de Platinum boxspring

De Platinum boxspring van SleepImage heeft een duurzaam massief houten frame en is voorzien van een 7 zone pocketveer interieur. Deze 12 cm hoge pocketveren zijn afgedekt met 3 cm natuurlatex. De 275 thermisch geharde pocketveren per m2, ingedeeld in 7 zones en afgedekt met Hevea Foam natuurlatex geven een perfecte ondersteuning en ventilatie en heeft een goede vochtverwerking. Waardoor het een van de beste en meest duurzame boxsprings is uit onze collectie.

Advies over SleepImage Platinum boxspring bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de SleepImage Platinum boxspring en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een boxspring die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan SleepImage boxsprings, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan boxsprings van SleepImage. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een SleepImage Platinum boxspring kopen doe je bij de SleepImage dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé SleepImage specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken