SleepImage Platinum Latex matras

Loading...

SleepImage Platinum Latex matras

De Sleepimage Platinum latex matras heeft een 5 of 7 zone 100% natuurlatex interieur. De 20 cm hoge kern is opgebouwd uit 2 lagen 7,5 cm Hevea Foam. Deze vorm van natuurlatex is uiterst puntelastisch, ventileren, vochtregulerend en past zich perfect aan elke lichaamsvorm aan.

 

  • Natuurlatex kern 20 cm
  • Optimale ventilatie
  • Ultiem ligcomfort

Prijs vanaf:

 1.525,00

SleepImage Gold Boxspring Hoofdbord Classic

Specificaties van de SleepImage Platinum Latex matras

MerkSleepImage
Matrashoogte23 cm
Matraskern20 cm Natuurlatex
MatrashardhedenSoepel / Medium / Stevig
TijkTijk afritsbaar en (chemisch) wasbaar

Opbouw van de SleepImage Platinum Latex matras

De Sleepimage Platinum Latex matras heeft een kern van 100% natuurlatex. Deze natuurlatex kern van 20 cm bestaat uit verschillende lagen. Twee comfortlagen van 7,5 cm Hevea Foam natuurlatex  zijn door middel van Air Pin geperforeerd voor profilering. De Multizone laag in het midden zorgt voor extra ondersteuning door middel van 7 zones. Op deze manier ontstaat een uiterst puntelastisch matras welke perfect aansluit bij iedere lichaamsvorm. Hevea Foam natuurlatex is daarnaast ventilerend en vochtregulerend. 

SleepImage Gold Boxspring Classic hoofdbord
SleepImage Matras Natuurlijke Materialen Doorsnede Tijk

Matrastijken SleepImage

Bij de aanschaf van een SleepImage matras heb je een keus in tijken, dit wordt ook wel de matrashoes genoemd. De tijken hebben allemaal unieke eigenschappen waardoor je de matras nog meer aan jouw wensen kunt aanpassen. Er is in totaal keuze uit drie verschillende tijken. 

Matrashoes Clima is gemaakt van een elastische breistof. Deze is doorstikt met 400 gr/m2 Climawat.

 

De tijk is afritsbaar en machine wasbaar op 40 graden.

Matrashoes Nature is gemaakt van een elastische breistof. Deze is doorstikt met 500 gr/m2 Woolmix.

 

De tijk is afritsbaar en chemisch reinigbaar.

Matrashoes Finesse is gemaakt van een elastische velours breistof en doorstikt met 600 gr/m2 wol, bamboe, zijde, climavezel en ReWool.

 

De tijk is afritsbaar en Chemisch reinigbaar.

Naast de keuze uit deze drie tijken kun je ook kiezen voor DUO optie. Je matras uitgevoerd in DUO optie wil zeggen dat je twee matraskernen in één grote matrashoes stopt. Op deze manier kan je bijvoorbeeld een Soepel matras in lichaamsprofiel X met een Stevig matras in lichaamsprofiel Y combineren. Zo kunnen jij en bedpartner slapen op de matras die bij jouw past. 

 

Vind je het fijn om je matras regelmatig te draaien en te keren, wat we aanraden bij de matrassen van SleepImage, kun je ook kiezen voor een tijk met border en handgrepen. De Standaard matrastijken bij SleepImage zijn rond afgewerkt en hebben geen handvaten. Tegen meer prijs kun je kiezen voor een hoekig, border, afwerking waarbij standaard handgrepen worden verwerkt aan de zijkanten van de matras.

Afmetingen van de SleepImage Platinum Latex matras

De SleepImage Platinum Latex matras is er in alle mogelijke maten. De standaard éénpersoons matrassen zijn er in breedte maten 80, 90, 100 en 120 cm. De tweepersoons matrassen, die normaal gesproken in DUO optie geleverd worden, zijn er in breedte maten 140, 160, 180 en 200 cm. De SleepImage Platinum Pocket matras wordt standaard gemaakt in de lengtes 190, 200, 210 en 220 cm.

 

De gehele Sleepimage collectie wordt in Nederland gemaakt en is volledig aanpasbaar aan jouw wensen qua ondersteuning, comfort en afwerking. Omdat alle producten in Nederland gemaakt worden is maatwerk geen enkel probleem.

SleepImage Silver Pocket matras
SleepImage Meting

Advies over SleepImage Platinum Latex matras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de SleepImage Platinum Latex matras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan SleepImage boxsprings, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan matrassen van SleepImage. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een SleepImage Platinum Latex matras kopen doe je bij de SleepImage dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé SleepImage specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken