SleepImage Gold topmatras

Loading...

SleepImage Gold topmatras

De Sleepimage Gold topmatras is een heerlijke zachte topmatras van 9 cm dik en is gemaakt van 100% natuurlatex. Met keuze in lichaamsprofielen in de latex en verschillende tijken kun je de topmatras helemaal naar wens samenstellen. Ook mogelijk in DUO optie.

 

  • Gemaakt van 100% natuurlatex
  • Verschillende lichaamsprofielen
  • Ultiem ligcomfort
  • Vervanging voor Viking, Carpe Diem, Hästens, Jensen en Auping

Prijs vanaf:

 675,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80 x 200 cm

Opbouw van de SleepImage Gold topmatras

De Sleepimage Gold topmatras heeft een hoogte van 9 cm. De 5 cm dikke kern is gemaakt van 100% natuurlatex en bestaat uit 7 zones. Op deze manier kunnen alle lichaamsprofielen toegepast worden in deze topper. Hevea Foam natuurlatex is ventilerend, vochtregulerend en uiterst puntelastisch en heeft daardoor uitstekende ergonomische eigenschappen, zeker in combinatie met een soepel gezoneerde matras.

Specificaties van de SleepImage Gold topmatras

MerkSleepImage
Matrashoogte9 cm
Matraskern5 cm 7 zone
LichaamsprofielGroen / Blauw / Paars / Orjanje
TijkTijk afritsbaar en (chemisch) wasbaar

Matrastijken SleepImage

Bij de aanschaf van een SleepImage topmatras heb je een keus in tijken, dit wordt ook wel de matrashoes genoemd. De tijken hebben allemaal unieke eigenschappen waardoor je de topmatras nog meer aan jouw wensen kunt aanpassen. Er is in totaal keuze uit drie verschillende tijken. 

Matrashoes Clima is gemaakt van een elastische breistof. Deze is doorstikt met 400 gr/m2 Climawat.

 

De tijk is afritsbaar en machine wasbaar op 40 graden.

Matrashoes Nature is gemaakt van een elastische breistof. Deze is doorstikt met 500 gr/m2 Woolmix.

 

De tijk is afritsbaar en chemisch reinigbaar.

Matrashoes Finesse is gemaakt van een elastische velours breistof en doorstikt met 600 gr/m2 wol, bamboe, zijde, climavezel en ReWool.

 

De tijk is afritsbaar en Chemisch reinigbaar.

Naast de keuze uit deze drie tijken kun je ook kiezen voor DUO optie. Je topmatras uitgevoerd in DUO optie wil zeggen dat je twee verschillende lichaamsprofielen naast elkaar kun combineren. Je kunt bijvoorbeeld een topmatras in lichaamsprofiel X met een lichaamsprofiel Y combineren. Zo kunnen jij en bedpartner slapen op de topmatras die bij jouw past. 

 

De topmatrassen van SleepImage zijn ook verkrijgbaar als splittopper. Zo kun je je elektrisch verstelbare boxspring naar eigen wens blijven gebruiken. De inkepings lengte is niet standaard en kan op maat gemaakt worden.

SleepImage Matras Natuurlijke Materialen Doorsnede Tijk
SleepImage Meting

Advies over SleepImage Gold topmatras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de SleepImage Gold topmatras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een topmatras die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan SleepImage boxsprings, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan topmatrassen van SleepImage. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een SleepImage Gold topmatras kopen doe je bij de SleepImage dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé SleepImage specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken